Subvencionisani program obuke iz njemačkog jezika za nezaposlene i studente

Škola stranih jezika i konverzacijskih vještina Cambridge English School Tuzla organizuje subvencionisani program obuke iz njemačkog jezika za nezaposlene i studente.

Kako navode iz ove škole, program je osmišljen da nezaposlenim licima i studentima omogući pohađanje programa pod subvencionisanim uslovima uz mjesečnu članarinu za nivo A1, A2 od 40 KM I B1 ZA 50 KM.

-Polaznici programa su obavezni da redovno pohađaju nastavu (obavezno je prisustvona minimum 80% časova) i da polože završni ispit. Završni ispit je uslov za zvanično izdavanje CES certifikata.

-Trajanje kursa: 5 mjeseci (dva puta sedmično po sat vremena)

-Nivo kursa: A1 (tokom obuke, obuhvatiće se cjelokupan nivo)

-Nakon završetka programa polaznici koji uspješno polože završni ispit spremni su zapolaganje međunarodno priznatih ispita iz njemačkog jezika.

-Za prijavu na program potrebno je dostaviti uvjerenje da se polaznik nalazi na evidenciji nezaposlenih ili uvjerenje iz studentske sluzbe.

Prijave možete izvršiti na broj telefona 061 858 898 ili cambridgetz@cambridgeschool.ba.

U prijavi je potrebno navesti ime i prezime, kontakt telefon i naglasiti da se prijavljujete zasubvencionisani program obuke iz njemačkog jezika i za koji nivo se prijavljujete A1,A2 I B1.