Program finansiranja učešća u start-up treningu za mlade preduzetnike

Organizacija Young Waters Solutions pruža mogućnost usavršavanja mladim preduzetnicima koji potiču iz zemalja u razvoju da učestvuju na treningu koji će ih osposobiti za pokretanje sopstvenih start-up kompanija. Treninzi se održavaju širom Evrope u periodu od 3. avgusta do 7 septembra iz oblasti preduzetništva i hidrologije.

Program finansiranja mladih preduzetnika Young Waters Fellowship predstavlja inicijativu koja ima za cilj da mladim preduzetnicima i stručnjacima koji se bave problemima voda iz zemalja u razvoju omogući učestvovanje na obukama prestižnih institucija koja se bave preduzetništvom i razvojem biznisa kroz program stipedniranja 10 najinovatnivnijih mladih nosilaca preduzetničke i hidrološke prakse. Učesnici će pored učešća biti ponuđena i mentorska podrška u razvoju postojećih ideja. Sve troškove snosi pokretač programa finansiranja.

Uslovi:

Uslovi za učešće u programu jeste starost do 30 godina i da su učesnici osnivači ili koosnivači socijalnih preduzeća koja se bave aktuelnim problemima voda u svojoj državi. Učesnici moraju biti dostupni u periodu od 3. avgusta do 7.

Način prijave:

Za prijavu je potrebno ispuniti prijavni formular i dostaviti dvominutni video o svojim aktivnostima. Potrebne smjernice možete pronaći na SLJEDEĆOJ STRANICI

Rok za prijavu je 24. mart 2019

Više detalja OVDJE

Izvor: mreža za izgradnju mira