Ljetni program obuke iz stranih jezika: Dodatni popust za nezaposlene i studente

U okviru ljetnog programa obuke iz stranih jezika, Cambridge English School otvara redovni upis za ljetni semestar 2018. godine.

Ljetni program obuke obuhvatiće kurseve iz engleskog i njemačkog po promotivnim cijenama i sa dodatnim popustom za nezaposlene i studente u iznosu od 30%.

Intenzivni ljetni kursevi su dobra prilika da poboljšate znanje iz stranih jezika ili da počnete da učite novi strani jezik. Ubrzani ljetni kursevi su pogodni za one koji žele da po umanjenim cijenama ii u što kraćem vremenskom periodu usvoje znanje koje im je potrebno za nastavak školovanja, zaposlenje i preselenje.

Obuka se vrši u malim grupama i nakon svake druge lekcije održavaju se komunikacijske radionice gdje polaznici kroz praktične vjestine vježbaju usvojeno gradivo. Kurs je ujedno osmišljen kao priprema za polaganje međunarodno priznatih ispita iz njemačkog jezika, a nakon završetka obuke polaznici će imati priliku da rade simulaciju intervjua za posao na njemačkom jeziku.

Za kandidate koji uspješno završe obuku, Cambridge School izdaje i preporuku poslodavcima ili Univerzitetima na njemačkom i bosanskom jeziku.

Ukoliko se želite prijaviti za obuku ili imate dodatnih pitanja, slobodno nas kontaktirajte na 061 883 502 ili cambridgetz@cambridgeschool.com.