Konkurs – Besplatna četveromjesečna obuka za rad u administraciji

Udruženje Edukacijski centar “Nahla” Tuzla, uz podršku Fondacije Junuzović, raspisuje KONKURS ZA UPIS POLAZNICA NA BESPLATNU ČETVEROMJESEČNU OBUKU ZA RAD U ADMINISTRACIJI.

Obuka za rad u administraciji obuhvata 120 sati teoretske i praktične nastave u sljedećim područjima:
– administrativni poslovi
– računovodstveni poslovi i osnove radon pravnih odnosa
– MS Office: Word, Excel i PowerPoint
– soft skills: organizacija vremena, komunikacijske vještine, ponašanje u konfliktnim situacijama, stres menadžment.

Nastavu će držati iskusni predavači/ce, stručnjaci/kinje iz oblasti poslovnih vještina i informacijskih tehnologija. Po završetku obuke polaznice će dobiti certifikat kojim se potvrđuju stečene kompetencije, te prema ostvarenim rezultatima naše preporuke za angažman.

Obuka će se realizirati od 1. novembra 2018. do 28. februara 2019. godine u prostorijama EC „Nahla“ Tuzla, u ulici Mitra Trifunovića Uče bb u Tuzli. Nastava će se održavati dva puta sedmično: utorkom i četvrtkom u terminu od 16.30 do 20.00 sati, te po potrebi subotom. Organizator obuke zadržava pravo izmjene i reorganizacije nastave u slučaju izmijenjenih okolnosti i potreba obuke.

Uslovi:
– Nezaposlenost
– Starosna dob od 20 do 45 godina
– Minimalno SSS – IV stepen

Posebna pažnja pri razmatranju prijava bit će posvećena: dugotrajno nezaposlenim ženama, ženama koje su u teškoj materijalnoj situaciji, osobama koje su završile formalno obrazovanje s kojim im je otežan pronalazak zaposlenja, samohranim majkama, nezaposlenim ženama s većim brojem djece, ženama žrtvama rata, ženama koje su pretrpjele nasilje u porodici, nezaposlenim suprugama invalida i demobiliziranih boraca.

Prijave dostaviti isključivo putem ONLINE FORMULARA (http://tuzla.nahla.ba) najkasnije do srijede, 17. oktobra 2018. godine.

Za sva dodatna pitanja i pojašnjenja obratiti se na e-mail: info@tuzla.nahla.ba