„AMAMA“ nježna prema svima

Tuzla, 13.04.2016. godine
By: Amela Zahirović

Prirodna kozmetika dugi niz godina je pravi hit u svijetu, te polako osvaja simpatije i na bosanskohercegovačkom tlu. Zenička firma Vita doo od 2004. godine uvozi i distribuira mnoge svjetske brendove prirodne kozmetike, kozmetike sa posebnom namjenom i dodatke prehrani.

Kompanija Vita među prvima je u Bosni i Hercegovini prepoznala prednosti prirodne kozmetike, te je bila i suvlasnik najvećih svjetskih brendova iz ove oblasti.

Nakon što su proizvodi koje su distribuirali postali među traženijim, tim Vite došao je na ideju da započne proizvodnju i distribuciju vlastitih kozmetičkih preparata. Analizirajući potrebe svojih korisnika, te uz veliko zalaganje, upornost i predanost uspjeli su kreirati, sada već prepoznatljivu liniju kozmetike AMAMA.

Pored neizostavnog visokog kvaliteta, jedinstvenog i unikatnog dizajna imaju i ime koje uz mirise širi i toplinu oko srca zbog veličine riječi mama koja se nalazi u nazivu brenda.

amama-2U ponudi se mogu pronaći potpuno prirodni proizvodi bez vještačkih dodataka i to za sve tipove kože:

– Prirodni sapuni za njegu kože lica i tijela;
– Prirodni tonici/hidratantne cvijetne vodice/ hidrolati  za njegu kože lica i tijela;
– Serumi za regeneraciju kože;
– Ulja za masažu tijela;
– Mirisni jastuci punjeni lavandom;
– Mirisni sprejevi za tijelo;

– Kreme za njegu kože lica i tijela;
– Proizvodi za njegu intimnih područja;

Svi proizvodi proizvode se isključivo na prostoru BiH. Vita okuplja mladi i uspiješni ženski tim što je pokazatelj da i pored svih prepreka mlade i vrijedne kreativke mogu uspjeti i u Bosni i Hercegovini.

Vita tim ima dugogodišnje uspješno poslovanje s partnerima kako iz BiH tako i iz drugih zemalja širom svijeta, te svoje proizvode žele plasirati i na ino – tržište. U narednom periodu planiraju kreirati web platformu za povezivanje žena poduzetnica, te još u toku 2016. godine planiraju otvoriti i maloprodajni objekat u Zenici.

Rastom prodaje i širenjem prodajne mreže po Bosni i Hercegovini nije izostavljen ni Tuzlanski kanton. Svi ljubitelji prirodnih preparata sa područja TK moći će uskoro kupovati AMAMA proizvode i u svom gradu, zato je u toku i oglas za zapošljavanje saradnika u prodaji. Oglas na linku: http://vu2035.menkisyscloudsrv19.menkisys.de/staro/vita-doo-zaposljava/