Sisecam Soda Lukavac: Bravar – 3 izvršioca

OGLAS
Za prijem u radni odnos za rad u Lukavcu
BRAVAR


O nama:

Şişecam je jedan od najvećih globalnih investitora u Bosni i Hercegovini. Vodeći se proizvodnom politikom utemeljenoj na visokim performansama kao i konstanom razvoju. Şişecam je u okviru svojih inostranih ulaganja, svoje prvo ulaganje u Bosni i Hercegovini ostvario kupovinom Fabrike Sode
Lukavac u procesu privatizacije 2006. godine. Društvo Şişecam posluje na 4 kontinenta, u 14 država, ima 44 fabrike i zapošljava skoro 22.000 radnika. Ostvaruje prodaju u više od 150 zemalja u svijetu. Şişecam u svojim fabrikama u Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Turskoj i SAD ostvaruje ukupnu godišnju proizvodnju od 5 miliona tona sode. Şişecam je četvrti najveći proizvođač sode u Evropi, a osmi u svijetu.
Sisecam soda Lukavac d.o.o. je jedna od najuspješnijih privatizacija u Bosni i Hercegovini, i dobitnik je nagrada za “Najuspješnijeg stranog investitora” izdate od strane Agencije za unapređenje stranih investicija BiH (FIPA), dobitnik prestižne “Silver Stamp” nagrade kao rezultat mnogobrojnih uspješnih aktivnosti. Sisecam soda Lukavac d.o.o. u okviru tradicionalnog izbora 100 najvećih u BiH u organizaciji Poslovnih novina dugi niz godina zauzima vodeće pozicije za: „Velika preduzeća po ukupnom prihodu”, „Velika preduzeća po izvozu” i „Velika preduzeća po neto dobiti”. Zajednica, koja opskrbljuje veliku većinu svojih sirovina iz zemlje i izvozi cjelokupnu proizvodnju u inostranstvo, predstavlja dodatnu vrijednost za privredu Bosne i Hercegovine. Tri osnovna proizvoda su teška soda, laka soda i soda bikarbona koji se koriste kao sirovine za industrijsku proizvodnju stakla i
deterdženata, kao i proizvodnju hemijskih supstanci, tekstila, sistema za preradu vode, te u sektorima hrane i hrane za životinje.

Tražimo kandidata koji će biti dio naše kompanije na sljedećoj poziciji:

 • Radnik za mašinsko održavanje-bravar (3 izvršioca)

  Uslovi koje kandidati treba da ispunjavaju su:
 • Završena škola za bravara;
 • Obavezno iskustvo na poslovima bravara;


  Ako mislite da ispunjavate potrebne uslove za zasnivanje radnog odnosa na navedenom radnom mjestu, imate adekvatna stručna znanja, spremni ste za dinamičan i odgovoran posao, dodatna stručna usavršavanja, stimulacije i profesionalan razvoj dostavite svoj CV elektronskim putem na mail etokic@sisecam.com.
  Vaše prijave možete dostaviti i poštom ili direktno na protokol naše kompanije:

  Sisecam Soda Lukavac doo
  Prva Ulica br.1
  75300 Lukavac,
  Tuzlanski kanton, BiH

  Oglas ostaje otvoren 10 dana od dana objavljivanja