Pannonica Tuzla: Prijem sezonskih radnika za ljetnu sezonu 2020

U sklopu priprema za predstojeću sezonu, shodno unutrašnjoj organzaciji rada u ljetnom periodu, JKP ”Pannonica” doo Tuzla će izvršiti prijem sezonskih radnika za ljetnu sezonu u 2020. godini na poslovima:

  • ugostiteljstva,
  • trgovine i
  • sanitarnog održavanja kompleksa.

Poziv je otvoren od ponedjeljka 18.05. do petka 22.05.2020. godine, ili do popunjavanja radnih mjesta!

Prijave se vrše u Restoranu Panonski Lovac na trećem Panonskom jezeru, svaki radni dan od 11:00 do 13:00 sati, od ponedeljka 18.05. do petka 22.05.2020. godine, radi popunjavanja prijavne aplikacije i obavljanja intervjua.

Preuzmi prijavnu aplikaciju: PRIJAVNA APLIKACIJA SEZONSKOG RADNIKA 2020.

Mole se svi kandidati da priloženu prijavnu aplikaciju popune čitko i uredno velikim štampanim slovima. Aplikacija se treba dostaviti prilikom pristupanja na intervju.

Izbor kandidata će se vršiti na osnovu intervjua i probnog rada, a prednost imaju kandidati sa iskustvom u obavljanju traženih poslova uz predočenje preporuka.

Intervju će se obavljati odmah pri predaji aplikacije!

Pozivaju se svi zainteresovani kandidati koji imaju radno iskustvo konobara, šankera, kuhara, pomoćnih kuharskih radnika, trgovaca/prodavača i čistačica da se prijave u JKP ”Pannonica” doo Tuzla na Panonskim jezerima.

Poruka poslodavca: MOLIMO KANDIDATE DA SE PRILIKOM DOLASKA NA INTERVJU STROGO PRIDRŽAVAJU EPIDEMIOLOŠKIH UPUTA NADLEŽNIH SLUŽBI. SVAKI KANDIDAT MORA IMATI MASKU, TE PRI ULASKU OBAVEZNO TREBA DEZINFEKOVATI RUKE SA DEZINFEKCIONIM SREDSTVOM KOJE ĆE SE NALAZITI NA ULAZU.

Sve dodatne informacije možete dobiti na telefon 035/246-710 i email kontakt@panonika.ba.