Edukacijski centar „Nahla“ Tuzla: U toku su prijave za besplatan kurs engleskog jezika za nezaposlene žene!

Udruženje Edukacijski centar „Nahla“ Tuzla, u okviru projekta “SpRETNA – unaprijeđenje znanja i vještina nezaposlenih žena“, kojeg podržava Grad Tuzla, upisuje dvije grupe polaznica na kurs engleskog jezika nivo A2 i B1.

Ukoliko ste nezaposlena žena koja ima prebivalište na području grada Tuzla i na evidenciji ste biroa za zapošljavanje, ne propustite priliku da naučite i usavršite engleski jezik kroz besplatan kurs u okviru projekta “SpRETNA – unaprijeđenje znanja i vještina nezaposlenih žena”.

Upisujemo jednu grupu polaznica na stepen A2 i jednu grupu polaznica na stepen B1 kursa engleskog jezika.

Kako bismo odredili nivo poznavanja engleskog jezika, organizovat ćemo testiranje potencijalnih polaznica.

O uvjetima i načinu prijave možete se informisati na našoj web stranici: Besplatan kurs engleskog jezika za administraciju i profesionalno korištenje – stepen A2 i B1 – Nahla, a prijavni formular možete pronaći klikom na link: https://forms.gle/NzxdCbhP8UENDcuh8 . Prijave traju do 26.09.2023. godine do 12.00 h.

U Edukacijskom centru „Nahla“ Tuzla kreiramo poticajno okruženje koje inspirira ženu da razmjenjuje iskustva, sagledava nove perspektive, koristi vlastite potencijale i unosi radost življenja u svoju svakodnevnicu. Činjenje znanja dostupnim smatramo jednom od najvećih civilizacijskih vrijednosti i ključnih zadataka ljudskog postojanja. Kroz svoj rad posebnu pažnju posvećujemo pružanju prilika ženama svih dobi i iz raznovrsnih društvenih grupa da steknu kompetencije u skladu sa zahtjevima vremena, kako bi bile spremne mijenjati sebe i mijenjati svijet.